Στο πόδι η Πρέβεζα για το νοσοκομείο

A NOSOΠολίτες της Πρέβεζας κι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο αντέδρασαν μαζικά στη συνεχή υποβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος της περιοχής. Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει και αυτό αποτέλεσε τη σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας αργά το απόγευμα της Τρίτης, είχε εξαγγελθεί, μετά την πληροφόρηση ότι για τις επόμενες μέρες του Αυγούστου δεν θα υπάρχει εφημερεύων χειρούργος στο Νοσοκομείου (δείτε εδώ…) για να ακολουθήσει νωρίς το απόγευμα σήμερα ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου στην οποία τονίστηκε ότι το πρόβλημα λύθηκε.

 

Έτσι οι εφημερίες θα καλυφθούν από γιατρούς που θα μεταφερθούν από το νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Πάντως η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου των Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο ήταν ικανοποιητική, γεγονός που μαρτυρά ότι πλέον έχει περάσει και στους πολίτες η ανάγκη μιας καλύτερης μοίρας για το μέλλον του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

Αυτό φώναξαν οι δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στο χώρο δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και την προαναγγελία ακόμα δυναμικότερων κινητοποιήσεων προκειμένου να διασφαλιστεί το πολυτιμότερο αγαθό, αυτό της υγείας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στα προβλήματα που παρουσιάζει το νοσηλευτικό ίδρυμα ενώ χαρακτήρισε ως «μπάλωμα» την κάλυψη των εφημεριών τονίζοντας ότι η λύση που βρέθηκε προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες της χειρουργικής είναι προσωρινές και όχι μόνιμες…

Στην συγκέντρωση έδωσε το παρόν και ο βουλευτής της Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών παρατάξεων, αλλά και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Γεωργάκος, μιας και η συγκέντρωση βρίσκονταν σε εξέλιξη εντός του χώρου του νοσηλευτικού ιδρύματος.

ΠΗΓΗ: pamepreveza.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ