Στο πλευρό του ΠΑΣ ο Δήμος Ιωαννιτών

PAP 7341Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την εντυπωσιακή πορεία που έκανε στο φετινό πρωτάθλημα, πορεία που του εξασφάλισε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο   ετοιμάζεται να μπει στη διαδικασία των πλέι οφ. Πρόκειται για μία σειρά κρίσιμων αγώνων, τρεις εκ των οποίων θα γίνουν στο Εθνικό Στάδιο των Ζωσιμάδων, οι οποίοι θα κρίνουν την τελική του κατάταξη στις Ευρωπαϊκές κατηγορίες και τον χρόνο που θα αγωνιστεί.

Στους αγώνες αυτούς έχει ανάγκη τη συμπαράσταση όλων μας. Έχει ανάγκη από την μαζική παρουσία των εκπληκτικών φιλάθλων του, οι οποίοι δεν τον εγκατέλειψαν ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές του. Ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Δήμαρχος απευθύνουν έκκληση σε όλους να δώσουν βροντερό παρόν στους αγώνες των πλέι οφ. Με τον τρόπο αυτό θα προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία στην ομάδα της πόλης μας, στην ομάδα όλων μας καθώς θα την στηρίξουν τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

 

Ο Δήμος Ιωαννιτών θεωρεί ότι σενάρια που καλλιεργούνται που συγκεκριμένα κέντρα και θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα να μένει εκτός Ευρωπαικών γηπέδων, στοχεύουν στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων και ουδεμία σχέση έχουν με το πνεύμα του αθλητισμού.

Ο Ευρωπαϊκός δρόμος του ΠΑΣ είναι ανοιχτός, κερδήθηκε μέσα στα γήπεδα και με την συμπαράσταση χιλιάδων απλών φιλάθλων. Αυτό το δρόμο δεν δικαιούται κανένας να τον ανακόψει, όσο κι αν ενοχλείται από τη δυναμική πορεία μιας επαρχιακής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ