Στο Περιφερειακό την Πέμπτη το Διάταγμα της Λίμνης

NHSAKH

NHSAKHΤο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη λίμνη Παμβώτιδα αποτελεί το σημαντικότερο θέμα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις τρεις το μεσημέρι.

Η απόφαση της Περιφέρειας έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σύσκεψη που είχε γίνει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση αλλά και την απόφαση που είχε ληφθεί για τη σύσταση κοινής  επιτροπής, η οποία θα παραδώσει το πόρισμά της μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στην επιτροπή εργασίας, συμμετέχουν εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειας Ηπείρου, του δήμου Ιωαννιτών, του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηπείρου. Όπως είχε αποφασιστεί από όλους τους εμπλεκόμενους,  η τελική της πρόταση θα πρέπει να εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Είναι άγνωστο τώρα αν το Περιφερειακό Συμβούλιο θα λάβει υπόψιν του τις προτάσεις αυτές –στην περίπτωση που θα έχουν κατατεθεί μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης- ή θα καταλήξει σε μία εκ του προχείρου απόφαση, δίνοντας αποκλειστικά και μόνο το δικό του στίγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ