Στο «περίμενε» οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου

DODONI7Χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα φαίνεται ότι έληξε η συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη Δημήτριο Κάφαλη.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, γεγονός που δείχνει ότι η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τη στάση της έναντι των κτηνοτρόφων της περιοχής, τους οποίους αρέσκεται να χαρακτηρίζει συνεργάτες της.

Οι κτηνοτρόφοι παραμένουν απλήρωτοι για ένα τετράμηνο και ήδη προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις καθώς δεν έχουν άλλο τρόπο αντίδρασης.

Η Διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη από την πλευρά της, εξακολουθεί να τηρεί την ίδια πολιτική, δηλαδή να μην βάζει το χέρι στην τσέπη και να αυξάνει τις υποχρεώσεις της προς τους παραγωγούς.

Η συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον κ. Κάφαλη έγινε στο πλαίσιο της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και ύστερα από επιστολή που είχε στείλει ο κ. Καχριμάνης στη Διοίκηση της Γαλακτοβιομηχανίας.

Ο Περιφερειάρχης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενημέρωσε τον Γενικό Διευθυντή για την τελευταία απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την εξόφληση του εισκομιζόμενου γάλακτος και του μετέφερε και προφορικά το αίτημα για συνάντηση Αντιπροσωπείας με τη Διοίκηση της Γαλακτοβιομηχανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ