Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο η Συμμαχία Ηπειρωτών

NOSOKOMEIO ZAPSASΣυνάντηση με τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, είχε κλιμάκιο της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιώργο Ζάψα και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Μάκη Χατζηεφραιμίδη. 

Σε αυτή ενημερώθηκαν από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Φώτη Βάββα, για τα προβλήματα που υπάρχουν στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό Ίδρυμα της Ηπείρου, καθώς και για όλα τα ανοιχτά ζητήματα στο χώρο της υγείας.

Ο κ. Ζάψας με δηλώσεις του τόνισε πως για την «Συμμαχία Ηπειρωτών» ο χώρος της υγείας αποτελεί προτεραιότητα, προσθέτοντας πως ο υγειονομικός χάρτης της Ηπείρου χρειάζεται επανασχεδίαση σε μεγάλο βαθμό με τη νέα Περιφερειακή Αρχή να έχει πρωτεύοντα ρόλο και ευθύνη.

 

Η «Συμμαχία Ηπειρωτών» επισήμανε επίσης στη Διοίκηση ότι πρέπει να ελέγξει, στο μέτρο που μπορεί, τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που έχουν δοθεί σε ιδιώτες μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να μηδενιστούν φαινόμενα αδήλωτης ή ακόμα και απλήρωτης εργασίας.

Αμέσως μετά το κλιμάκιο της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου, από όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις μειώσεις των μισθών αλλά και τις απλήρωτες εφημερίες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας, δήλωσε πως είναι ανεπίτρεπτο γιατροί αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου να εργάζεται και να μην πληρώνεται για τις εφημερίες του ενώ κλείνοντας σημείωσε πως για τη «Συμμαχία Ηπειρωτών» ο χώρος της υγείας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και γι’ αυτό οι επαφές της ενόψει των εκλογών ξεκίνησαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ