Στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων ο Δήμαρχος Άρτας

ARTA PANORAMΤο ΚΕΝ Άρτας το οποίο τείνει να μετατραπεί σε σύγχρονο γεφύρι εξ αιτίας των κυβερνητικών παλινωδιών επισκέφθηκε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Παπαλέξης.

Η απόφαση για οριστικό κλείσιμο του ΚΕΝ αυτή τη φορά ανακλήθηκε και το Κέντρο παίρνει παράταση ζωής ύστερα από τις πιέσεις που ασκήθηκαν κυρίως από τους τοπικούς βουλευτές.

Ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του είχε συνάντηση με τους αξιωματικούς και τον διοικητή και συζήτησαν για το θέμα της παραμονής του στρατοπέδου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Στο τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος Αρταίων μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: “Στο θέμα της παραμονής του στρατοπέδου τις τελευταίες μέρες είχαμε μια θετική εξέλιξη, την παράταση της λειτουργία του Κέντρου για ένα ακόμα χρόνο.

Στόχος όμως όλων μας είναι η οριστική παραμονή και λειτουργία του στρατοπέδου στην περιοχή της Άρτας. Σήμερα είχαμε μια γόνιμη συζήτηση και ένα ουσιαστικό διάλογο με βάση τα νέα δεδομένα και συμφωνήσαμε τις επόμενες κινήσεις μας, έτσι ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε τον τελικό στόχο που αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας για την περιοχή, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ