Στο Δήμο Μετσόβου ο Σταύρος Καλογιάννης

KALOGIANNHS METSOBOΔημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μετσόβου επισκέφθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς κατοίκους και επαγγελματίες που ασχολούνται στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού. Οι Μετσοβίτες αναφέρθηκαν στην καλή τουριστική κίνηση στις γιορτές των Χριστουγέννων και εξέθεσαν τα προβλήματα που τους απασχολούν, κυρίως αυτά που σχετίζονται με την υψηλή φορολογία.

Στο Δημαρχείο ο Σταύρος Καλογιάννης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κώστα Τζαφέα και τους αντιδημάρχους, με τους οποίους συζήτησαν οργανωτικά θέματα γα τις ερχόμενες εκλογές αλλά και για το σχεδιασμό του Δήμου εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου που τώρα ξεκινάει.

Κάτοικοι του Βοτονοσίου έθεσαν στον Σταύρο Καλογιάννη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις πτηνοτροφικές τους μονάδες.

Σε δήλωσή του ο Σταύρος Καλογιάννης ανέφερε:

«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με κατοίκους του Δήμου Μετσόβου και τη δημοτική Αρχή. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν είναι κοινή πεποίθηση ότι η χρονιά που πέρασε ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες. Η οικονομία άρχισε να βελτιώνεται και αυτό αποτυπώνεται στην κίνηση στην αγορά, στα εστιατόρια, στα ξενοδοχεία. Για τα θέματα που έχουν προκύψει με πτηνοτροφικές μονάδες στον Δήμο θα συνεργαστώ με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό, ώστε αυτά να ξεπεραστούν».

Και συνέχισε ο Σταύρος Καλογιάννης:

«Ήμουν δίπλα στο Δήμο Μετσόβου τα προηγούμενα χρόνια, με συγκεκριμένες δράσεις και απτά αποτελέσματα. Στην κατεύθυνση αυτή συνεχίζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ