Στο αστυνομικό τμήμα για το…νερατζάκι!!!

NERANTZAKIΔεν είχε καλή κατάληξη η βραδινή έξοδος για μια παρέα αφού αυτοί αλλά και υπεύθυνοι ταβέρνας στην Πρέβεζα οδηγήθηκαν πριν λίγη ώρα στο αστυνομικό τμήμα αφού συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες από πολίτες στο pamepreveza.gr που βρέθηκαν στο σημείο, μια παρέα που έφαγε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης δεν βρήκε και τόσο ικανοποιητική την ιδέα της προσφοράς γλυκού από το κατάστημα μετά το γεύμα. Και το πρόβλημα ήταν το είδος του γλυκού, αφού τα νεραντζάκια που προσφέρθηκαν δεν ικανοποίησαν τους πελάτες.

 

Έτσι ξεκίνησε μια λεκτική διαμάχη η οποία εξελίχθηκε σε ανταλλαγή «γαλλικών» και πλούσιων κοσμητικών επιθέτων με τους πελάτες να αποχωρούν από το κατάστημα με φωνές.

Η όλη συμπεριφορά που προηγήθηκε αλλά και οι βρισιές που ακολούθησαν προσέβαλλαν τους υπεύθυνους του καταστήματος με αποτέλεσμα να συνεχίσει η αντιπαράθεση στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, λίγα μέτρα από το κατάστημα, η οποία οδήγησε μάλιστα και σε συμπλοκή των ατόμων σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες.

Τη λύση βέβαια έδωσε η αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους προκειμένου να λυθεί το θέμα αυτή τη φορά όμως στο αστυνομικό τμήμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ