Στο έλεος της καταιγίδας… Επί ποδός για τα προβλήματα

MPOYRINI1

MPOYRINI1ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρκετά είναι τα προβλήματα που άφησε πίσω της η πρωινή καταιγίδα. Παρά τη μικρή χρονική διάρκεια, η ένταση της βροχής που κατά τόπους συνοδεύονταν από χαλάζι ήταν πρωτοφανής, ακόμη και για μία πόλη σαν τα Γιάννινα, η οποία είναι συνηθισμένη στα μπουρίνια.

Τα περισσότερα προβλήματα, σύμφωνα με την καταγραφή που έχει κάνει ο δήμος Ιωαννιτών και τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Νάστος, οφείλονταν στα φρεάτια που έκλεισαν είτε από τη μεταφορά φερτών υλικών, είτε από τα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα.

MPOYRINI2

Νωρίς το πρωί έκλεισε η οδός Γαριβάλδη και ο παραλίμνιος δρόμος στην πλατεία Μαβίλη ενώ προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση δημιουργήθηκαν σε Σταυράκι, Καρδαμίτσια, Αμπελοκήπους.

MPOYRINI3Προβλήματα επίσης εντοπίζονται στην Κοσμηρά, ενώ στην Ανατολική έχουν σημειωθεί καταπτώσεις.

MPOYRINI4«Τα καιρικά φαινόμενα ήταν έντονα. Υπήρχε η κατάλληλη προετοιμασία και ήδη συνεργεία του δήμου παρεμβαίνουν σε όλα τα σημεία όπου υπήρχαν προβλήματα», σημείωσε στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Νάστος.

MPOYRINI5Στην παραλίμνιο απομακρύνονται τεράστιες ποσότητες από πεσμένα φύλλα ενώ ανάλογη επιχείρηση θα ακολουθήσει στην οδό Δωδώνης, η οποία και πάλι το πρωί είχε μετατραπεί σε χείμαρρο.

MPOYRINI6

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ