Στους πλημμυροπαθείς της Άρτας ο Δημήτρης Κουτσούμπας

ARTA KOYTSOYMPASΠεριοδεία στις περιοχές της Άρτας που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία πραγματοποιεί ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πρώτος του σταθμός ήταν το χωριό Ανθότοπος, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους, είπε ότι το ΚΚΕ ασκεί πίεση για τη γρήγορη αποκατάσταση των πλημμυροπαθών και έκρινε αναγκαία την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων.

Δήλωσε μάλιστα πως ήδη έχουν κατατεθεί σχετικές ερωτήσεις τόσο στη Βουλή, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο κ. Κουτσούμπας θα κάνει αργότερα επίσκεψη στο Νεοχώρι, θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και φορείς του δήμου Ν. Σκουφά, συνάντηση με τον δήμαρχο Άρτας και τον αντιπεριφερειάρχη και θα παραστεί σε σύσκεψη φορέων και κατοίκων του δήμου και της ευρύτερης περιοχής Ηπείρου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Άρτας Χρήστο Τσιρογιάννη.

Στη συνάντηση συζήτησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο Αρταίων και τους δημότες. Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκαν τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης με έμφαση στην έλλειψη πόρων και το μειωμένο εργατοτεχνικό προσωπικό, τα προβλήματα των αγροτών και η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να ενισχύσει τον αγροτικό τομέα παρέχοντας νέες ευκαιρίες στους αγρότες του κάμπου.

Αναφορά έγινε και στα κοινωνικά θέματα με επίκεντρο την ανεργία που πλήττει την Άρτα και στα πολιτιστικά θέματα με έμφαση στις στοχευμένες ενέργειες από πλευράς Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ