Στοπ οι εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας

ky filipp1

ky filipp1Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου διακόπτονται οι εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Το γεγονός αυτό προκαλεί έντονες αντιδράσεις στους τοπικούς φορείς καθώς τα προβλήματα συσσωρεύονται και η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Αρχικά είχε γνωστό ότι οι εφημερίες θα σταματούσαν μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, καθώς όμως λύση δεν βρέθηκε, το Κέντρο Υγείας μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα εξυπηρετεί τους ασθενείς μόνο μέχρι στις τρεις το μεσημέρι.

Το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, προκειμένου να ενημερωθεί από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την κατάσταση, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ky filipp2Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας γνωστοποίησε στον Δήμαρχο Ζηρού, την επιστολή που εστάλη από το Υπουργείο Υγείας, με βάση την οποία διακόπτονται οι εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015!.

Επίσης οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας, ενημέρωσαν τον κ. Καλαντζή για την υπερβολική καθυστέρηση που παρατηρείται στον διορισμό δύο γιατρών και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει από αυτή την εξέλιξη, στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Ζηρού από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι θα εξαντλήσει το πλαίσιο των δυνατοτήτων του προκειμένου να πιέσει στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων. «Θα αποστείλουμε άμεσα επιστολή στο Υπουργείο Υγείας με αναφορά στα ζητήματα που έχουν προκύψει και θα κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε για την στήριξη και ενίσχυση και των δύο Κέντρων Υγείας που λειτουργούν στον Δήμο μας. Η Υγεία είναι υπέρτατο κοινωνικό αγαθό και δεν χωρούν εκπτώσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ