Στον Κατσικά ετοιμάζονται για το μεγάλο καρναβάλι

KATSIKAS KARNABALI

KATSIKAS KARNABALIΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά συνεχίζοντας το μεγάλο του έργο στο χώρο του πολιτισμού και της διάδοσης των εθίμων και της παράδοσης διοργανώνει καρναβαλικές εκδηλώσεις για την περίοδο από 12 έως 23 Φεβρουαρίου 2015.

Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται άμεσα από όλους τους συλλόγους της Κατσικάς όπως τον Σύλλογο Γυναικών , την ομάδα Θύελλα Κατσικά και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού , Γυμνασίου και Λυκείου Κατσικά.
Το καρναβάλι του Κατσικά είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται από το 1978 μέχρι σήμερα με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της πόλης των Ιωαννίνων και αποτελεί ιδιαίτερο πόλο διασκέδασης για την περίοδο της Αποκριάς.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών φέτος θα γίνει παρουσίαση και αναβίωση παλαιών αποκριάτικων εθίμων της Ηπείρου και άλλων περιοχών της Ελλάδας με την συμμετοχή πλήθους πολιτιστικών συλλόγων.

Αποκορύφωμα των παραπάνω αποκριάτικων εκδηλώσεων θα είναι η μεγάλη παρέλαση που θα γίνει στην κεντρική Λεωφόρο της Κατσικάς την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου με το κάψιμο του καρνάβαλου και παραδοσιακό γλέντι γύρω από την Τζαμάλα.

Η μεγάλη παρέλαση θα ξεκινήσει στις τρεις το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ