Στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων πατέρας Κρητικού σπουδαστή

GALAKTOK4

GALAKTOK4Στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων προσέφυγε ο πατέρας ενός σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ζητώντας την προστασία του γιου του, ο οποίος διασύρθηκε τις προηγούμενες ημέρες από μέρος των μέσων ενημέρωσης.

Πρόκειται για νεαρό από την Κρήτη, ο οποίος βρίσκεται στο πρώτο έτος, έκανε παρέα με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη όπως και με άλλους συμπατριώτες του που βρίσκονται στη Σχολή.

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης, υποκλέπτοντας φωτογραφίες από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, τον παρουσίασαν ως τον «αρχηγό» της ομάδας των Κρητικών που κακοποιούσε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο πατέρας του παιδιού, που ουδεμία σχέση έχει με τον ελληνικό στρατό και με φαινόμενα εκφοβισμού, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον όσων δημοσίευσαν τη φωτογραφία κι εκείνων που την αναπαρήγαγαν.

Η φωτογραφία του νεαρού σπουδαστή αναρτήθηκε σε ιστότοπους, κάτω από προσβλητικό τίτλο. «Πήγα στην εισαγγελία, γιατί το παιδί το δικό μου δεν φταίει πουθενά. Είναι αθώο, ήταν φίλοι με τον Βαγγέλη και τον έχουν εμπλέξει χρησιμοποιώντας φωτογραφία του, που είναι αναρτημένη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το παιδί μου είναι ψυχολογικά πιεσμένο, γιατί θεωρεί ότι το στοχοποίησαν άδικα. Κάποιοι είναι ανθρωποφάγοι. Τον κόσμο που γραφεί σχόλια, τον συγχωρώ, γιατί δεν γνωρίζει. Συμμερίζομαι τους γονείς και την οικογένεια του Βαγγέλη. Έχουν τον πόνο τους», ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε.

Η παραπληροφόρηση πάντως έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και δυστυχώς δεν βοηθά κανέναν και βέβαια ούτε τις αρχές που διεξάγουν την έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ