Στοιχειώδες πολιτικό κριτήριο…

SHMA MERSENTES

SHMA MERSENTESΉ το ‘χεις ή δεν το ‘χεις!

Και ο Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος, έχει πολλάκις κατά τη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας, επιδείξει πως… δεν!

Η έλλειψη λοιπόν του στοιχειώδους πολιτικού κριτηρίου – ενστίκτου, αν προτιμάτε – ευθύνεται για την… απώλεια της… πολυβασανισμένης δημαρχιακής Mercedes!

 

Και λέμε πολυβασανισμένης, γιατί ποιός ξεχνά εκείνο το τροχαίο που έγινε αλλά δεν… δηλώθηκε κάπου στην περιοχή της Παραμυθιάς κι ενώ ο Δήμαρχος πήγαινε να… μαζέψει ελιές με τη Μερσεντές, κάπου παραπλεύρως του ΧΥΤΑ καρβουναρίου με… εναλλασσόμενους συνοδηγούς: Πότε τη μάνα του, πότε Δημοτικό Σύμβουλο… ίσως και κάποιον άλλο…

Τέλος πάντων… Περασμένα αυτά…

Κι η Μερσεντές φτιάχτηκε, βρέθηκε και η… φόρμουλα να πληρωθεί το κόστος της επισκευής… αλλά δε το ‘ χε η μοίρα της να κάνει πολλά ταξίδια. Κάηκε άδοξα, σε κάποιο δρόμο της Καισαριανής, ενώ βρίσκονταν παρκαρισμένη , νύχτα, με τις πορτοκαλί της κρατικές πινακίδες σε κοινή θέα!

Αχ, μωρέ Δήμαρχε, δεν ήξερες, δε ρώταγες; Ποιός αφήνει Μερσεντές με κρατικές πινακίδες, σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, νύχτα παρκαρισμένη ανάμεσα στους αναρχικούς; Ελπίζουμε μόνο, αυτή τη φορά να είχε εντολή μετακίνησης το αυτοκίνητο… ή δεν είχε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ