Στις τράπεζες η πληρωμή λογαριασμών της ΔΕΥΑΙ

DEYA IOANNINON

Από 3 Νοεμβρίου 2015 και για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους, οι πολίτες μπορούν πλέον να εξοφλούν τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΙ μέσω τραπεζών ή με e-banking.

Έτσι από τις 3 Νοεμβρίου απλά χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής του λογαριασμού τους, (αναγράφεται πάνω στο έντυπο του λογαριασμού) μπορούν να επιλέξετε την εξόφληση μέσω:

⦁ πάγιας τραπεζικής εντολής,

⦁ ΑΤΜ με κάρτα ανάληψης μετρητών

⦁ των Μηχανημάτων Αυτομάτων Συναλλαγών, με μετρητά

⦁ της υπηρεσίας e-banking/phone banking της τράπεζας με την οποία συνεργάζεται ο καθένας

Στο φάκελο του λογαριασμού της ΔΕΥΑΙ, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυσοστόμου, που παραλαμβάνουν αυτές τις μέρες οι πολίτες, υπάρχει σημείωμα με το οποίο ενημερώνονται για τη δυνατότητα να εξοφλούν το λογαριασμό τους – εκτός από το ταμείο της υπηρεσίας – και με τους τρόπους που προαναφέρονται.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ

Απευθείας με τα συνεργεία ύδρευσης και αποχέτευσης θα μπορούν να επικοινωνούν πλέον οι πολίτες, σε δύο νούμερα κινητών τηλεφώνων που θα τα έχουν μαζί τους τα συνεργεία βάρδιας, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία σε περίπτωση υπερφόρτωσης του τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΥΑΙ, αλλά και κατά τις ημέρες των αργιών.

Ως γνωστόν, στο νούμερο του τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΥΑΙ – 2651 0 54500 – οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες, βλάβες κ.λ.π. από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, και το Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι
Επίσης μπορούν να επικοινωνούν απευθείας:

-με το συνεργείο ύδρευσης στο τηλέφωνο 6949054500

-με το συνεργείο αποχέτευσης στο τηλέφωνο 6944000195

Τα δύο κινητά τηλέφωνα των συνεργείων λειτουργούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως Κυριακή, καθώς και τις αργίες, από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ