Στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας ο Θόδωρος Σολδάτος

SOLDATOSΜε επιστολές τους προς τον Αντώνη Σαμαρά, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας) και Θόδωρος Σολδάτος (Λευκάδας) δηλώνουν «παρών» στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ.

Ο Θεόδωρος Σολδάτος, που έχει στενούς δεσμούς με τα Γιάννινα λόγω της μακρόχρονης παρουσίας του στην περιοχή και της επαγγελματικής του δραστηριοποίησης είχε βρεθεί εκτός Νέας Δημοκρατίας, όταν κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού, ψήφισε «παρών» στις δαπάνες των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασία.

Στη δική του επιστολή ο βουλευτής Λευκάδας Θόδωρος Σολδάτος δηλώνει ότι συστρατεύεται με τη ΝΔ ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο κ. Σαμαράς από το 9ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος. «Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απευθύνατε από το βήμα του 9ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και εμφορούμενος από την αντίληψη ότι ηγείστε του αγώνα για μια ισχυρότερη πατρίδα, για την Αναγέννηση του Τόπου, για μια Νέα Ελλάδα, αισθάνομαι το καθήκον της συστράτευσης μου σ’ αυτόν τον αγώνα και της ενίσχυσης της προσπάθεια που καταβάλλετε, από κάθε στέλεχος της παράταξης» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σολδάτος.

 

Σημειώνει μάλιστα ότι η μάχη που δίνουμε «είναι ακόμα πιο αποτελεσματική για τον καθένα από εμάς μέσα από τις γραμμές της ΝΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ