Στις κορυφαίες επωνυμίες η «Κιβωτός του Κόσμου»

kivotos pog

kivotos pog

Στις κορυφαίες επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016, στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά, περιλαμβάνεται η Κιβωτός του Κόσμου.

«Η σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας, σε πανελλαδικό επίπεδο, αποτελεί μέγιστη τιμή όχι μόνο για τον οργανισμό μας αλλά και για ολόκληρη την Ήπειρο καθώς η Κιβωτός του Κόσμου δραστηριοποιείται στην ακριτική Πωγωνιανή αλλά και στην πόλη των Ιωαννίνων τα τελευταία τρία χρόνια», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Tα Superbrands είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995. Σήμερα εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως ηγέτιδες στον τομέα τους.

Η επιλογή του Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» ως μία από τις Κορυφαίες Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια Κριτική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που σας βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Marc.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ