Στιγμιαίο.. το λάθος στην καθαριότητα του Δήμου

aporrimatofora

aporrimatofora

Τον ρόλο του ειρηνοποιού επέλεξε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, μετά την ένταση που προκλήθηκε στον τομέα της καθαριότητας το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα κράτησε ίσες αποστάσεις από τον αντιδήμαρχο και τους εργαζομένους, κάνοντας λόγο για ένα στιγμιαίο γεγονός και για θέμα που θεωρείται λήξαν.

Εργαζόμενοι της καθαριότητας κατήγγειλαν τις προηγούμενες ημέρες τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κατηρτσίδη –πολιτικός προϊστάμενος του τομέα- και για λίγες ώρες απείχαν από την αποκομιδή.

Μετά την ένταση αυτή υπήρξε συνάντηση με τον Δήμαρχο, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ο κ. Μπέγκας υποστήριξε ότι το ζήτημα που ανέκυψε είναι εσωτερικό και αφορά στις σχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου και μιας υπηρεσίας.

Στη συνάντηση δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και θεωρήθηκε και από τις δύο πλευρές ότι ήταν ένα στιγμιαίο γεγονός.

Ο Δήμαρχος υποστήριξε πως η Δημοτική Αρχή δεν θέλει να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους, σεβόμενη τις συνθήκες ειδικά της συγκεκριμένης δουλειάς της αποκομιδής απορριμμάτων.

«Επενδύουμε στον δημόσιο χαρακτήρα του κλάδου της καθαριότητας και δημιουργούμε μια υπεραξία με τις επενδύσεις που κάνουμε σε αυτόν τον κλάδο ενισχύοντας τον. Βοηθάμε έτσι και τους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας και προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.

Αυτή είναι η ουσία της κουβέντας. Ότι άλλο θεωρείται λήξαν. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε να κάνουμε δηλώσεις εν θερμώ», κατέληξε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ