Στη μάχη της Γαλάζιας Σημαίας η Ηγουμενίτσα

SYBOTA 22 6 14

SYBOTA 22 6 14Αποφασισμένος να διεκδικήσει Γαλάζιες Σημαίες για τις πανέμορφες παραλίες της περιοχής είναι ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ο οποίος μετά από μερικά χρόνια απουσίας, επανέρχεται δυναμικά στο πρόγραμμα.

Στην πρώτη συνάντηση που έγινε για τις Γαλάζιες Σημαίες στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος και ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, Σωτήρης Μήτσης.

Στην σύσκεψη ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων ανέλυσε το πρόγραμμα και τις προυποθέσεις που υπάρχουν ώστε να κερδηθούν γαλάζιες σημαίες για τις ακτές.

Το ενδιαφέρον του Δήμου Ηγουμενίτσας είναι έντονο και όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση «Μπορεί το επόμενο καλοκαίρι να απέχει αρκετούς μήνες, όμως η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας, καταβάλει από τώρα κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε στις μοναδικής ομορφιάς παραλίες μας να κυματίσουν και πάλι οι Γαλάζιες Σημαίες. Σημαίες οι οποίες θα υπενθυμίζουν στους λουόμενους την καθαρότητα των νερών, την ύπαρξη των σωστικών μέσων καθώς και την ύπαρξη υποδομών για την πρόσβαση στις παραλίες από όλους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ