Στη Δικαιοσύνη η Άννα για τα δημοσιεύματα

ANNA ASHM

ANNA ASHMΑποφασισμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη είναι η βουλευτής Ιωαννίνων και εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου με αφορμή πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή.

Η Άννα Ασημακοπούλου, όπως και όλα τα δημόσια πρόσωπα, ειδικά όσοι πρωταγωνιστούν στην πολιτική σκηνή, κρίνονται. Και πρέπει να κρίνονται πολιτικά. Αν η προσωπική τους ζωή, οι προσωπικές τους επιλογές, επηρεάζουν την άσκηση εξουσίας τότε μπορεί να ενδιαφέρουν την κοινή γνώμη. Αν όχι, τότε, όποιες κι αν είναι, δεν αφορούν κανέναν άλλο παρά τους ίδιους.

 

Η βουλευτής Ιωαννίνων, βλέπει εδώ και αρκετό καιρό, την προσωπική της ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο με εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας. Και μπορεί μέχρι τώρα να μην αντέδρασε αλλά με αφορμή τα κυριακάτικα δημοσιεύματα θα προσφύγει πλέον στην δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook, το βράδυ της Κυριακής.

Αναφέρει: «Τα αναληθή και συκοφαντικά δημοσιεύματα σχετικά με τη προσωπική μου ζωή που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου θα απαντηθούν άμεσα δια της δικαστικής οδού».

Με ανάλογο τρόπο αντέδρασε και ο βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος εμπλέκεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Στη δήλωσή του ο κ. Κεφαλογιάννης σημειώνει:

«Με αφορμή το ψευδές και μυθιστορηματικό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, έχω να δηλώσω τα εξής: η συμμετοχή μου στον πολιτικό στίβο δεν δίδει σε κανέναν το δικαίωμα να πλάθει και να διαδίδει ιστορίες, αποκύημα κάποιου ευφάνταστου νου.

Πόσω δε μάλλον όταν δεν έχω δώσει την παραμικρή αφορμή τόσο στην δημόσια οσο και στην προσωπική μου ζωή. Δυστυχώς η κρίση των αξιών της εποχής μας εχει οδηγήσει στην αντικατάσταση της πολιτικής απο την παραπολιτική και της δημοσιογραφίας απο τον κιτρινισμό. Με την πεποίθηση ότι και οι ίδιοι οι μυθιστορηματογράφοι θα αντιληφθούν το λάθος τους και θα επανορθώσουν, τους διαβεβαιώνω οτι “δεν σκοπεύω να αποδείξω οτι δεν ειμαι ελέφαντας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ