Στη γραμμή του λουκέτου…

mpezas 2«Αν χρειαστεί να κλείσουμε νοσοκομεία τότε θα το κάνουμε», δήλωσε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Υπουργός Υγείας, γνωστός και ως «μπουμπούκος» Άδωνις Γεωργιάδης.

Αλίμονο άλλωστε…. Αν δεν κλείσουν νοσοκομεία και σχολεία σε μία ευρωπαϊκή χώρα τότε τι θα κλείσει… Τα σωφρονιστικά καταστήματα;

Και πριν στεγνώσει το μελάνι από τις δηλώσεις του Υπουργού ήρθε και ο Υφυπουργός να το κάνει πιο σαφές το όλο θέμα.   «Έχει γίνει μελέτη. Τα νοσοκομεία οφείλουν να λειτουργήσουν διαφορετικά, να πάμε σε νέο υγειονομικό χάρτη. Δεν νομίζω ότι είναι στις προθέσεις να κλείσουν. Θα συγχωνευτούν»… είπε ο Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας.

 

Αν δεν νομίζει ο κ. Μπέζας τότε πώς να νομίζουμε όλοι οι άλλοι… Και επί τη ευκαιρία, τι εννοεί ο ποιητής με τα περί συγχωνεύσεων νοσηλευτικών ιδρυμάτων; Μήπως μπορεί στην πράξη να εξηγήσει, για παράδειγμα, πως θα μπορούσε να συγχωνευθεί το Νοσοκομείο Φιλιατών με ένα από τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων. Έτσι για να καταλαβαίνουμε όλοι….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ