Στην τελική ευθεία το ψηφοδέλτιο του Λ. Νάτση

NATSHS LOGGOΣτην τελική ευθεία συγκρότησης του ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου , με στόχο την αλλαγή στο δήμο Ιωαννιτών, βρίσκεται η παράταξη «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» και ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης.

Ήδη τα μηνύματα από τις επαφές του επικεφαλής και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, με κατοίκους στην πόλη και στις δημοτικές ενότητες, είναι πολύ ενθαρρυντικά για την παράταξη και το κλίμα που διαμορφώνεται στο εκλογικό σώμα κρίνεται ως ιδιαίτερα θετικό για τον Λάζαρο Νάτση.

 

Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις για την προετοιμασία του εκλογικού κέντρου της παράταξης που θα φιλοξενηθεί σε κτίριο επί της οδού Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 και συγκεκριμένα στην είσοδο της Στοάς Σάρκα. Τις επόμενες μέρες και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα θα γίνουν και τα εγκαίνια, μαζί και η παρουσίαση των υποψηφίων που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο και δεν είχαν ανακοινωθεί στην πρώτη εκδήλωση με τους 53 υποψηφίους, στην Στοά Λούλη.

Επίσης, στην πλατεία Πύρρου η παράταξη «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» θα λειτουργήσει και προεκλογικό κιόσκι για άμεση επαφή με τους πολίτες, ενημέρωση για τις υποψηφιότητες, το πρόγραμμα και τις θέσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ