Στην προπόνηση του ΠΑΣ ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

dimarxos pas

dimarxos pas

Λίγες ώρες πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΣ, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να δώσει τις ευχές του και να σηματοδοτήσει σημειολογικά «πόσο κοντά είναι αυτή η πόλη με τον ΠΑΣ», όπως είπε.

Λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση, ο κ. Μπέγκας έσφιξε το χέρι σε έναν – έναν τους ποδοσφαιριστές, μίλησε για λίγο μαζί τους, όπως και με τον προπονητή κ. Πετράκη και τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Ο κ. Μπέγκας συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο κ. Χρηστοβασίλη για θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών και την ενδυνάμωση της συνεργασίας Δήμου και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος στην επίσκεψη του στο προπονητήριο του ΠΑΣ, συνοδεύονταν από τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Κατηρτσίδη και Γιάννη Λιόντο και τον Εντεταλμένο για τον Αθλητισμό Δημοτικό Σύμβουλο και παλιό τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Βασίλη Καλούδη.

Αμέσως μετά την επίσκεψη του Δημάρχου, δηλώσεις έκαναν τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣ.

Όπως είπε ο κ. Μπέγκας, «βιώνουμε ιστορικές στιγμές για τον αθλητισμό της πόλης μας. Ο αγαπημένος ΠΑΣ, «ο Άγιαξ της Ηπείρου» για πρώτη φορά κάνει ένα ιστορικό βήμα και αγωνίζεται στα «σαλόνια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όλη η πόλη είναι δίπλα του. Ως Δήμαρχος ήθελα με την επίσκεψη μου να δείξω σημειολογικά πόσο δεμένη είναι αυτή η πόλη με τον ΠΑΣ, έκρινα ότι έπρεπε να έρθω να δώσω την ευχή μου, δίνοντας το χέρι σε όλους τους παίκτες στον προπονητή και τη διοίκηση».

Όπως είπε ο Δήμαρχος συνεχάρη όλους τους ανθρώπους του ΠΑΣ και τον πρόεδρο κ. Χρηστοβασίλη «για το επίπεδο που έφτασε η ομάδα», ευχόμενος «να έχει και συνέχεια αυτή η μεγάλη προσπάθεια».

Ο κ. Μπέγκας κάλεσε «όλους τους Γιαννιώτες να πλημμυρίσουν τους «Ζωσιμάδες» την Πέμπτη και να ενισχύσουν με όση φωνή έχουν την προσπάθεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ». Όπως είπε ο ίδιος δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στο γήπεδο, καθώς αύριο μεταβαίνει στη Ρωσία για τα εγκαίνια της έκθεσης της Γιαννιώτικης Αργυροχρυσοχοΐας, αλλά όπως σημείωσε με νόημα «θα είμαι στη Μόσχα αλλά η καρδιά μου θα είναι εδώ».

Από την πλευρά του ο κ. Χριστοβασίλης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την επίσκεψη και δήλωσε πως «από δω και πέρα ο ΠΑΣ θα χρειάζεται τη βοήθεια και του Δημάρχου και των υπόλοιπων τοπικών αρχών. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα που προσπαθεί να ανεβεί ένα επίπεδο αν με το καλό όλα πάνε κατ’ ευχήν ξέρετε πολύ καλά ότι δεύτερος αγώνας δεν μπορεί να γίνει στην πόλη μας λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου. Επομένως η συμβολή του Δημάρχου θα είναι θετική για μας».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ