Στην κύρια ανάκριση για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

anatoli giako

anatoli giakoΝέα τροπή αλλά και νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πριν από λίγες ημέρες η Ασφάλεια Ιωαννίνων είχε ολοκληρώσει μία ογκοδέστατη δικογραφία, την οποία διαβίβασε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Εισαγγελέας, έχοντας στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, τις μαρτυρικές καταθέσεις, τις αναλύσεις από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ και την έκθεση του ιατροδικαστή, παραπέμπει την υπόθεση στην κύρια ανάκριση για να διερευνηθεί πλέον ως ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σοβαρή καθώς σε αυτό το στάδιο θα διερευνηθούν οι ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων.

Η εξέλιξη βέβαια δικαιώνει τους συνηγόρους της οικογένειας Γιακουμάκη Δημήτρη Μπούκα και Αμαλία Τάσση, που μιλούσαν από την αρχή για ανθρωποκτονία και για άμεση εμπλοκή ατόμων στο θάνατο του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

Αργά το απόγευμα το Epiruspost.gr επικοινώνησε με τον νομικό Δημήτρη Μπούκα ο οποίος δεν θέλησε να κάνει περισσότερα σχόλια πλην όμως σημείωσε ότι «είναι μία πολύ πιθανή εξέλιξη».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ