Στην κορυφή ξανά ο Γιώργος Μαρκούλας

MARKOYLAS KONITSAΣτη συνέχεια του πρωταθλήματος άρσης βαρών που διεξάγεται στην Κόνιτσα, με μια καταπληκτική εμφάνιση ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Μαρκούλας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγ. των 94 κιλών με 2 χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Στα 679 κιλά των  ανδρών ο Δημήτριος Γεωργούλης κατέκτησε 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο, όπως και στην ίδια κατηγορία των νέων ανδρών, στα 85 κιλά των νέων ανδρών ο Αυδόκης Κων/νος κατέκτησε 3 χάλκινα μετάλλια και την 4η θέση στην ίδια κατηγορία των ανδρών. Ο Νίκος Μουρατλάρι στα 85 κιλά των εφήβων κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο και την 5η θέση στην ίδια κατηγορία των εφήβων. Στα + 105 κιλά νέων ανδρών ο Δημήτριος Γιώτης κατέλαβε την 4η θέση, στα 62 κιλά εφήβων ο Λάμπρος Τριφύλλης την 5η θέση, όπως και ο Ραφαήλ Καρακώστας στα 77 κιλά παίδων και ο Νικήτας Τζιάλλας στα 69 κιλά παίδων.

 

Επίσης αγωνίστηκαν και πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις και οι Ελευθέριος Μπίτσης στα 69 κιλά παίδων, ο Ιωάννης Μπίτσης στα 62 κιλά παίδων, ο Σπυρίδων Τζίμας στα 77 κιλά παίδων – αθλητές που για πρώτη φορά έλαβαν μέρος σε πανελλήνιους αγώνες, και οι Μάριος Πολυχρονιάδης στα 69 κιλά εφήβων, Μάριος Νάσης στα 77 κιλά νέων ανδρών και Αναστάσιος Αυδόκης στα 77 κιλά εφήβων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ