Στην Καστοριά τα επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.!

kopilasia kastoria

kopilasia kastoria

Μπήκαμε στο καλοκαίρι και καθώς πλησιάζουν οι μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της Κωπηλασίας, με βασικότερα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, η Ελληνική Εθνική Ομάδα ξεκίνησε τις τακτικές θερινές προπονήσεις της στη λίμνη της Καστοριάς.

Βασικός «κορμός» στα κοινόβια που είναι ήδη σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν ως τα τέλη του μήνα, αποτελούν για μία χρονιά ακόμη οι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Πιο συγκεκριμένα, στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ανδρών – Γυναικών συμμετέχουν πέντε επίλεκτοι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι.. Πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Τσίλη και για τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους αθλητές Σπύρο Αντώνη, Στέφανο Ντούσκο και Αμαλία Τσιάβου.

Στο μεταξύ, εντός του Ιουνίου διεξάγεται στην Καστοριά και κοινόβιο Εφήβων – Νεανίδων και αθλητών κάτω των 23 ετών. Στο τέλος του θα γίνει αγώνας αξιολόγησης για την τελική συγκρότηση των εθνικών ομάδων στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Σ’ αυτό από πλευράς Ν.Ο.Ι. θα πάρουν μέρος σταδιακά οι νεαροί πρωταθλητές Νίκος Βλάχος, Κωστής Μάντζιος, Κώστας Βαρδάκας, ο Σπύρος Αντώνης και η Κατερίνα Ζέρβα.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ