Στην Ιταλία τα ελληνικά κουπιά

kopilasia1Με 15 αθλητές θα πάρει μέρος η Εθνική ομάδα κωπηλασίας στη διεθνή ρεγκάτα “27ο Memorial Paolo D’Aloja” που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας.

Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών σε διεθνές επίπεδο για το 2013 και το προπονητικό επιτελείο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πληρώματα και συνδυασμούς.

Φυσικά δεν λείπουν και αθλητές του ΝΟΙ. Την αποστολή που αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (17/4) απαρτίζουν οι: Κατερίνα Νικολαϊδου, Αθηνά Αγγελοπούλου, Ελένη Διαμαντη, Στέλλα Κουμπλή , Διονύσης Αγγελόπουλος, Μιχάλης Κουσκουρίδας, Αλέξανδρος Λουλούδης , Κωνσταντίνος Χρηστομάνος , Γιώργος Κόνσολας, Νίκος Αφεντούλης, Λευτέρης Κόνσολας, Γιώργος Παπασακελαρίου, Γιάννης Ζήσης, Παναγιώτης Μαγδανής και Σπύρος Γιάνναρος.

 

Τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης , Τόλης Παλαιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης και Κώστας Κοντομανώλης.

Η ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα : 1XLW, 2-M, 1XM, 1XLM( 2 συμμετοχές) , 1XW, 2XW, 2-W, 2-JM, 1XM, 1XJM, 2-LM, 2XLM.

Το Σάββατο οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:00 και την Κυριακή στις 08:30 τοπική ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ