Στην Αστυνομική Διεύθυνση η Άννα Ασημακοπούλου

ANNA ASTYNOMIAΤη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου επισκέφθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων και εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου.

Η Βουλευτής, σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με τον Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια, συναντήθηκε με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και συγκεκριμένα με τον Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τρομπούκη και τον Ταξίαρχο κ. Ανδρέα Παπιγκιώτη όπου και συζήτησαν θέματα που αφορούν συνολικά την Περιφέρεια Ηπείρου.

 

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα εξής:

-Η επικείμενη εφαρμογή του νέου οργανογράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας και οι τρόποι επίτευξης του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

-Η αποτελεσματική αστυνόμευση των παραμεθόριων περιοχών και η διασφάλιση της ισόρροπης κατανομής αστυνομικών δυνάμεων για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας σε όλο το Νομό Ιωαννίνων. Στο πλαίσιο αυτό η κ. Ασημακοπούλου ενημερώθηκε και για την πορεία υλοποίησης του διαγωνισμού σχετικά με τις θερμικές κάμερες.

Στη συνέχεια, η Βουλευτής συναντήθηκε με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων οι οποίοι ζήτησαν να ενημερωθούν για τον τρόπο υλοποίησης της πρόσφατης απόφασης του ΣτΕ για τα ειδικά μισθολόγια και επιπλέον της παρουσίασαν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου οργανογράμματος στην Ελληνική Αστυνομία.

Η κ. Ασημακοπούλου εξήρε το έργο που επιτελεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου το οποίο όπως τόνισε «διασφαλίζει σε όλη την τοπική κοινωνία ότι η ασφάλειά της βρίσκεται σε καλά χέρια». Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι θα ενημερώσει σχετικά για όλα τα θέματα τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλη Κικίλια ενόψει της επίσκεψής του στα Ιωάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ