Στην Αστερούπολη η μαγεία δεν τελειώνει ποτέ…

asteri4

asteri4

Έχοντας μπει αισίως στην τρίτη εβδομάδα λειτουργίας της η Αστερούπολη Ιωαννίνων έχει πετύχει να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως το μεγαλύτερο θεματικό χωριό της Έλλάδος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ήδη η Αστερούπολη κατέρριψε το περσινό ρεκόρ επισκεψιμότητας καθώς άνθρωποι απ’ όλη την Έλλάδα ενδιαφέρονται να ζήσουν από κοντά λίγη από τη μαγεία της, ενώ για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η προσέλευση του κόσμου αναμένεται, βάσει των κρατήσεων που έχουν ήδη γίνει, να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Το Μαγευτικό Πλανητάριο, το Μανιταρένιο Έργαστήρι του Αη Βασίλη, το Νεραϊδόσπιτο με την άμαξα και τα άλογα, το μεγάλο Καράβι των Πειρατών της Λίμνης είναι μόνο ένα μέρος της περιπέτειας και του παραμυθιού που ζουν καθημερινά οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης, η οποία λειτουργεί σ’ έναν καθ’ όλα οργανωμένο χώρο, στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, καθημερινά από 10 π.μ. έως 10 μ.μ. μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2016.

Ή σωστή οργάνωση, ο προγραμματισμός και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας της Αστερούπολης Ιωαννίνων.

Και επειδή στην Αστερούπολη κανείς δεν ησυχάζει ποτέ, από το πρωί ως το βράδυ μικροί και μεγάλοι μαζί σε μια ξέφρενη χριστουγεννιάτικη γιορτή με δεκάδες δωρεάν δράσεις, δρώμενα και πλήρεις παροχές εστίασης που θα κάνουν αυτές τις ημέρες τις ομορφότερες γιορτινές αναμνήσεις σας.

Στις 23/12 στη Μουσική Σκηνή της Αστερούπολης θα κυριαρχήσουν οι «Μέλισσες», ενώ λίγες μέρες αργότερα, στις 27/12, σειρά έχουν οι «Redicolo» και ο «Ρομπέν των Δασών».

Και μην ξεχνάτε: Καθημερινά εκτελούνται δρομολόγια από την κεντρική πλατεία προς την Αστερούπολη και αντίστροφα από το τρενάκι της Αστερούπολης, τον Βολίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας,www. asteroupoliioanninon .gr ή καλέστε στο 26510 76178. Έλάτε στη μαγευτική Αστερούπολη και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας… για τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής σα

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ