Στην αρχαία Δωδώνη η Συμφωνική Ορχήστρα

SYMFONHKHΤην Παρασκευή 5 Ιουλίου, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών υπό την μουσική διεύθυνση του Φοίβου Παπαδόπουλου, εμφανίζεται στον Αρχαιολογικό Χώρο της Δωδώνης σε μια βραδιά με έργα που είχε ερμηνεύσει , αποσπώντας θετικές κριτικές από το κοινό, και στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κατά την πανηγυρική συναυλία για τον εορτασμό των Ελευθερίων της πόλης μας, στις 20 Φεβρουαρίου 2013, παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Καρόλου Παπούλια.

Πρόκειται για τα έργα: Εισαγωγή στον  Έγκμοντ, του Λ. β. Μπετόβεν,  και τη Συμφωνία Αρ. 41 του Διός , του Β. Α. Μότσαρτ. Η εκδήλωση, που είναι ενταγμένη στον κύκλο εκδηλώσεων 100 Χρόνια Ελεύθερα Γιάννενα, διοργανώνεται σε συνεργασία με τη ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, και είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.

Για την εξυπηρέτηση των θεατών θα αναχωρήσει δωρεάν λεωφορείο, στις 8:00 μ.μ. έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Διοίκησης Ιωαννίνων (Νομαρχία), και θα επιστρέψει στο ίδιο σημείο μετά το πέρας της εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ