Στα Παλιά Σφαγεία η έκθεση μοντελισμού

MONTELISMOSΗ Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων (ΕΜΙ) θα πραγματοποιήσει την ετήσια έκθεση μοντελισμού της από 1 έως και 4 Μαΐου 2014.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του φουαγιέ του πολιτιστικού πολυχώρου “Δημήτρης Χατζής” (παλαιά σφαγεία) τον οποίο ευγενικά μας παραχωρεί ο Δήμος Ιωαννιτών. Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη. Για τους μοντελιστές μη μέλη της ΕΜΙ που επιθυμούν να συμμετάσχουν υπάρχει χρέωση 1 ευρώ ανά έκθεμα με μέγιστο τα 5 ευρώ. Οι ανήλικοι μοντελιστές εξαιρούνται της χρέωσης.

 

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
– Πέμπτη 1 Μαίου από 10 πμ έως 9 μμ.
– Παρασκευή 2 Μαίου από 10 πμ έως 9 μμ.
– Σάββατο 3 Μαίου από 10 πμ έως 9 μμ.
– Κυριακή 4 Μαίου από 10 πμ έως 3 μμ.

Η ΕΜΙ είναι ο αρχαιότερος σύλλογος μοντελισμού στην χώρα μας, δραστηριοποιούμενη διαρκώς στον χώρο του μοντελισμού από το 1992, με σκοπό την συνεργασία των μοντελιστών και την διάδοση του χόμπυ.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν στατικά και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα όλων των τύπων των μελών μας, αλλά και μοντελιστών από διάφορους ελληνικούς και ξένους συλλόγους..

Στην φετινή μας έκθεση θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στο νεανικό μοντελιστικό εργαστήρι που πραγματοποίησε η ΕΜΙ σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και την διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων. Το σεμινάριο διήρκεσε 3 περίπου μήνες σε εβδομαδιαία βάση και συμμετείχαν παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του σχολείου, υπό την καθοδήγηση μελών της ΕΜΙ. Οι κατασκευές των παιδιών θα παρουσιαστούν σε ιδιαίτερο χώρο στην έκθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ