Στα εξ ων συνετέθη η μείζονα αντιπολίτευση

DS PREBEZAS 29 4

DS PREBEZAS 29 4Διαλύεται στα εξ ων συνετέθη η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πρέβεζας. Η πολλά υποσχόμενη κίνηση του Στέργιου Γιαννάκη, που επιχείρησε να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο το 2010, δεν κατάφερε ούτε καν να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της και να ασκήσει αντιπολίτευση.

Άλλωστε κοινό μυστικό ήταν η αποστασιοποίηση από τα δημοτικά πράγματα του ίδιου του επικεφαλής της, ο οποίος εγκατέλειψε νωρίς το στίβο της αυτοδιοίκησης, επιδιώκοντας το άλμα στην κεντρική πολιτική σκηνή.

 

Προφανώς η στάση αυτή δυσκόλεψε και τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι κινήθηκαν χωρίς πυξίδα και το τελευταίο διάστημα αναζητούν στέγη προς άλλες παρατάξεις.

Οι παλινωδίες άλλωστε στην ίδια την παράταξη συνέβαλαν ως ένα βαθμό στην αδυναμία να συγκροτηθεί αξιόμαχο ψηφοδέλτιο στο χώρο της κεντροδεξιάς.

Η αυτοδιάλυσή της επιβεβαιώθηκε στη συνέντευξη τύπου που είχε καλέσει ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσαγγάρης για να παρουσιάσει τον απολογισμό. Τον κ. Τσαγγάρη δεν ακολούθησε κανένας συνάδελφός του και ο ίδιος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του ακόμη και για τη στάση που έχει κρατήσει ο επικεφαλής της.

Εν κατακλείδι η παράταξη του Στέργιου Γιαννάκη δεν υφίσταται πλέον με τη μορφή που θα έπρεπε να έχει μια δημοτική κίνηση και τα στελέχη της κινούνται είτε προς το ψηφοδέλτιο του σημερινού Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη, είτε προς τον Μιλτιάδη Κλάπα, ο οποίος φαίνεται να βγαίνει πιο ενισχυμένος από την εξέλιξη αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ