Στέφανος Ντούσκος… Μοιάζει με όνειρο!

ntouskos rio

ntouskos rio

Είναι από τους πιο νεαρούς που μετέχουν στην Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή. 19 μόλις χρονών και το παιδί από τα Γιάννινα, γέννημα θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, ζει ένα όνειρο.

Ο Στέφανος Ντούσκος κατέβηκε από νωρίς στα νερά της λίμνης. Μόλις 13 ετών και ξεκίνησε τις εντατικές προπονήσεις δίπλα στους ανθρώπους του ΝΟΙ, που διέκριναν το μεγάλο του ταλέντο.

Στα έξι χρόνια που ακολούθησαν γεύτηκε πολλές επιτυχίες. Αναδείχθηκε επανειλημμένα πρωταθλητής Ελλάδος με τη «φανέλα» του Ν.Ο.Ι. και έχει διακριθεί σε διάφορες διεθνείς διοργανώσεις.

Σημαντικότερη μεγαλύτερη επιτυχία της μέχρι τώρα αθλητικής του διαδρομής το χάλκινο μετάλλιο στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών.

Εδώ και μερικές ώρες είναι ήδη Ολυμπιονίκης. Είναι στην εξάδα του τελικού, στην τετράκωπο ελαφρών βαρών που δείχνει ότι βρίσκεται επάξια στο Ρίο.

«Δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα φτάσουμε στον τελικό και είμαστε ενθουσιασμένοι. Μοιάζει με όνειρο. Τίποτε άλλο. Είχαμε μόλις μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για τους Ολυμπιακούς αγώνες . Δώσαμε ότι είχαμε για να πάμε καλά . Ο προπονητής μας πίστεψε σε μας και στη βάρκα μας. Μετά τη Λουκέρνη, πίστεψα ότι οι Ολυμπιακοί είχαν τελειώσει για μένα. Μετά είδα ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Πετύχαμε ότι καλύτερο έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια», ήταν η δήλωση που έκανε μετά την πανηγυρική πρόκριση στους τελικούς.

Ο «μικρός» από τα Γιάννινα λοιπόν γράφει μαζί με τους συναθλητές του μεγάλη ιστορία. Και χαρίζει σε όλους μας μοναδικές στιγμές!
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ