Σπίτι είχε μετατραπεί σε κέντρο παράνομου εμπορίου

PAREMPORIO

PAREMPORIOΤεράστιες ποσότητες προϊόντων μαϊμού, που διατίθενται συνήθως από πλανόδιους μικροπωλητές, εντοπίστηκε ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας σε σπίτι της Πρέβεζας.

Η έρευνα της αστυνομίας κατέληξε στο σπίτι ύστερα από εντοπισμού ύποπτου οχήματος στο οποίο επέβαιναν αλλοδαποί και μετέφερε παράνομα διάφορα προιόντα.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε η κατ’ οίκον έρευνα σε κεντρικό σημείο της Πρέβεζας, η οποία αποκάλυψε ότι το σπίτι που είχε νοικιαστεί χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος για προϊόντα μαϊμού.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας συγχαίρει θερμά τους συμμετέχοντες Ειρηνοδίκη και Αστυνομικούς, στην επιχείρηση κατά του παραεμπορίου που συνέβη σήμερα κατά τις μεσημεριανές ώρες σε κεντρική κατοικία στην Πρέβεζα.

«Θεωρούμε ότι εάν αυτό επαναληφθεί τόσο σε προληπτικό όσο σε κατασταλτικό έλεγχο θα έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα στην πάταξη του παραεμπορίου στην περιοχή μας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν επίσημα από την Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής τα εμπορεύματα που κατασχέθηκαν είναι: 800 γυαλιά ηλίου, 250 γυναικείες τσάντες, 2000 διάφορα κοσμήματα, 180 παιδικά παιχνίδια, 150 πορτοφόλια, 100 μπαταρίες- φορτιστές και 10 πριόνια χειρός. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ