Σοκ στην Αμφιθέα… Άγνωστοι προσπάθησαν να αρπάξουν δεκάχρονο παιδί

astinomia amfΑνάστατοι είναι οι κάτοικοι της Αμφιθέας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς άγνωστοι προσπάθησαν να αρπάξουν ένα δεκάχρονο παιδί.

Το γεγονός αυτό έχει σοκάρει μικρούς και μεγάλους και ο φόβος όλων είναι έντονος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχει άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, πλησίασαν ένα αγοράκι έντεκα χρονών. Προσπάθησαν να το πείσουν να πλησιάσει… «Έλα να σου δώσουμε σοκολάτα» έλεγαν στο παιδί το οποίο όμως άρχισε να τρέχει και μάλιστα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Οι άγνωστοι δεν πτοήθηκαν. Δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους.. Έβαλαν όπισθεν στο όχημα κι εξακολουθούσαν να κυνηγούν το παιδί το οποίο κατάφερε να ανέβει έναν τοίχο και να βρει καταφύγιο σε σπίτι του χωριού.

Οι γονείς του μικρού ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία έφτασε στην περιοχή και ερευνά πλέον με προσοχή την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο μικρός έδωσε λεπτομερή περιγραφή όλων όσων συνέβησαν, του οχήματος και των ανθρώπων που τον προσέγγισαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι παρόμοιο συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο Πέραμα. Όταν έγινε γνωστό το συμβάν, οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου, ενημέρωσαν εκτενώς τα παιδιά και τους έδωσαν οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αντιδρούν στην επιχείρηση προσέγγισής τους από αγνώστους.

Η τοπική αστυνομία, ερευνά την υπόθεση με μεγάλη προσοχή. Ο προβληματισμός είναι έντονος καθώς στην περιοχή δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια καταγγελία για απόπειρα ή για αρπαγή ανηλίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ