Σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΙ

ERGA IDREYSH

ERGA IDREYSHΚαθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας θα εργάζονται τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ, για να αποκαταστήσουν σοβαρή βλάβη (σπάσιμο) που σημειώθηκε αργά σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης, με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροδότηση στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων , σε τμήμα της Λεμονιάς, στην Λεωφόρο Γράμμου, και σε παρόδους αυτής.

Υπολογίζεται ότι η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί μέχρι το πρωί, καθώς τα συνεργεία εργάζονται αυτή την ώρα εντατικά, για την αντικατάσταση τμήματος του κεντρικού αγωγού .

Εν τω μεταξύ λόγω του σπασίματος του αγωγού, υπάρχει διαρροή υδάτων στο οδόστρωμα της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων, και συγκεκριμένα στη μεγάλη στροφή του δρόμου, αμέσως μετά το νεκροταφείο του Αγίου Νικολάου Κοπάνων.
Συνεργείο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ρίχνει αλάτι για να μην παγώσει ο δρόμος λόγο των χαμηλών θερμοκρασιών. Έχουν τοποθετηθεί τα απαραίτητα σήματα που προειδοποιούν τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί.

Τόσο ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ, Μάκης Χρυσοστόμου, όσο και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Νάστος βρίσκονται στην περιοχή κι έχουν άμεση γνώση της κατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ