Σκληρή κριτική για το ΤΕΙ Λογιστικής

NITSAS GEORGOSΤο μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο που έγινε στην Πρέβεζα, το Τ.Ε.Ι. Λογιστικής θα χαθεί όπως ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ανάπτυξη τώρα» Γιώργος Νίτσας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για το θέμα της έδρας του ΤΕΙ Πρέβεζας.

Ο κ. Νίτσας αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα η παράταξη του είχε επισημάνει για το θέμα πριν από περίπου δύο χρόνια, ενώ όπως υποστήριξε οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την εξουσία κατάφεραν να το υποβαθμίσουν, κατάφεραν να το συρρικνώσουν και δυστυχώς θα καταφέρουν πολύ σύντομα να το εξαφανίσουν, μέσα από τις παραλείψεις τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο «οι άνθρωποι που διοικούν στην Πρέβεζα και παίρνουν αποφάσεις, δεν έχουν σχέδιο δεν έχουν όραμα και σίγουρα δεν μπορούν να δώσουν προοπτική στον τόπο».

Ο κ. Νίτσας ανέφερε ότι «η πόλη μας είχε τη δυνατότητα και την πραγματικότητα του ΤΕΙ Λογιστικής. Αυτή τη δυνατότητα μας στερεί το Σχέδιο Αθηνά, το οποίο αφήνει να εφαρμοστεί ο Δήμαρχος Πρέβεζας, ενώ ο κυβερνητικός Βουλευτής σιωπά».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων αν η πρόταση της γενικής συνέλευσης των καθηγητών για συγχώνευση των δύο τμημάτων του ΤΕΙ Πρέβεζας λειτούργησε αρνητικά στις τελικές αποφάσεις, ο κ. Νίτσας κράτησε αποστάσεις, τονίζοντας ότι ως δημοτική παράταξη δεν ψήφισε τη συγκεκριμένη πρόταση όταν συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ τέλος εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να γίνουν μεγάλα βήματα διεκδίκησης προκειμένου να μην οδηγηθούμε στην υποβάθμιση και στο κλείσιμο του ΤΕΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ