Σκελετούς γυαλιών συγκέντρωσαν οι Λάιονς

laions gialia

laions gialia

Ένα από τα παγκόσμια Προγράμματα της Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών Λάιονς είναι η «ανακύκλωση σκελετών γυαλιών». Η χρησιμότητά του είναι τεράστια αφού σε πολλές περιοχές του πλανήτη η απόκτηση ενός σκελετού γυαλιών αποτελεί απλησίαστη πολυτέλεια.

Έτσι, χιλιάδες άνθρωποι με μυωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμό κλπ. δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους, το οποίο πολλές φορές επιδεινώνεται, με κίνδυνο για σοβαρότερες, ίσως και ανεπανόρθωτες, βλάβες στην όρασή τους.

Η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα αυτό συγκέντρωσε παλιά γυαλιά αλλά και καινούργια, από αυτά που δεν είναι πλέον της μόδας, τα οποία προσέφεραν καταστήματα οπτικών της πόλης καθώς και μεμονωμένοι συμπολίτες μας.

Οι σκελετοί αυτοί αρχικά θα αποσταλούν στο Λαϊονικό κέντρο καθαρισμού και αποκατάστασης στην Ιταλία και στη συνέχεια, θα προσφερθούν δωρεάν σε συνανθρώπους μας του τρίτου κόσμου που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους αγοράσουν.

Προς όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή, οι Λάιονς των Ιωαννίνων εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες και υπόσχονται, να συνεχίσουν με συνέπεια την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά κοινωνικών υπηρεσιών.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ