Σημαντικό διεθνές συνέδριο στα Γιάννινα

NANOTEXNOLOGIA

NANOTEXNOLOGIAΑπό 1 έως 5 Σεπτεμβρίου 2014 διοργανώνεται στα Ιωάννινα το 17ο παγκόσμιο συνέδριο της International Humic Substances Society (ΙΗSS), στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Grand Serai.

Το συνέδριο, το οποίο διεξάγεται ανά διετία υπό την αιγίδα της IHSS, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχει την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και φέρει τον τίτλο: «Natural Organic Matter: Structure-Dynamics-Innovative applications».

 

Τα θέματα που θα συζητηθούν και θα αναλυθούν αφορούν, τεχνολογίες περιβάλλοντος, περιβαλλονική τεχνολογία αποκατάστασης υδάτων, εδάφους, δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα κ.α.. Επιπλέον στο συνέδριο αυτό θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τεχνολογίας νανοϋλικών για περιβαλλοντικές τεχνολογίες.

Το παρών θα δώσουν 250 σημαντικοί ομιλητές και σύνεδροι από όλον τον κόσμο (ΗΠΑ, Ρωσία, Ελβετία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Κίνα, Βραζιλία, Σαουδική Αραβία, Νιγηρία, Τουρκία, Νότια Κορέα κ.λπ.).

Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 17ου συνεδρίου της IHSS στα Ιωάννινα είναι οι Καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιάννης Δεληγιαννάκης και Τριαντάφυλλος Αλμπάνης αντίστοιχα.

Αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.ihss2014.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ