Σημαντική επιτυχία Καθηγητών του ΤΕΙ Ηπείρου

HPEIROS TEI

HPEIROS TEIΜε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αιτήσεων των προς χρηματοδότηση Πράξεων της αξιολόγησης του προγράμματος «Πράσινα ∆ώματα σε ∆ημόσια Κτήρια» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος & Αστικές Μεταφορές Αντιμετώπιση Κλιματικής Αλλαγής – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» του Ε.Π. “Περιβάλλον– Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) 2007 – 2013 ξεκινά η υλοποίηση των πράσινων δωμάτων σε σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, ωδεία, πνευματικά και πολιτιστικά κέντρα, κολυμβητήρια σε πολλές πόλεις και γειτονιές όλης της χώρας αλλά και σε κτίρια διοίκησης του δημοσίου.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του σχετικού έργου του ΕΛΚΕ, Δρ. Βάρρας Γρ., Πρόεδρος του Τμήματος Ανθοκομίας Αρχιτεκτονικής Τοπίου μαζί με ομάδα μελών του Επιστημονικού Προσωπικού του Τμήματος ,φοιτητών και συνεργατών του Τμήματος εκπόνησαν συνολικά 23 προτάσεις για ΟΤΑ όλης της χώρας από τις οποίες εγκρίθηκαν οι 21 και μάλιστα με πολύ καλή σειρά κατάταξης.

Το συνολικό ποσό των έργων για ΟΤΑ των οποίων τις ερευνητικές προτάσεις εκπόνησε το ΤΕΙ Ηπείρου ανέρχεται σε 3.308.870,27 ευρώ (25% των χρηματοδοτούμενων)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ