Σε ρυθμούς Χριστουγέννων ο Δήμος Ιωαννιτών..

POLH XRISTOYGENNA

POLH XRISTOYGENNAΚάλεσμα συμμετοχής προς όλους, ώστε «να γίνουν τα Χριστούγεννα μια μεγάλη γιορτή για όλο το Δήμο», απηύθυναν με κοινή συνέντευξη τύπου, οι Αντιδήμαρχοι Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού Νίκος Γκόλας, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, Παντελής Κολόκας και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος – Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, Κώστας Γκόγκος .

Ο Δήμος Ιωαννιτών επιδιώκει να υπάρξει φέτος ένας γενικός συντονισμός και ζητάει τη συμμετοχή και τη συμβολή φορέων, συλλόγων, σχολείων, σωματείων, εθελοντικών ομάδων, ιδιωτών και γενικά όλων όσοι σχεδιάζουν κάποια δράση την περίοδο των γιορτών, έτσι ώστε να το δηλώσουν εγκαίρως και να ενταχθούν στο γενικό σχεδιασμό του Δήμου.

Ο στόχος είναι, όπως υπογράμμισε ο κ. Γκόλας, «να πετύχουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, που θα έχει διάρκεια, ένταση και αποκέντρωση σε όλο το Δήμο. Να βοηθήσουμε όλοι ώστε να κάνουμε τα Χριστούγεννα μια μεγάλη γιορτή για το Δήμο μας».

Στο γενικότερο σχεδιασμό «το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου θα συμμετάσχεις με όλες του τις δομές, προγραμματίζοντας ένα σύνολο εκδηλώσεων», όπως είπε ο Πρόεδρος του, Κώστας Γκόγκος, αναφερόμενος στη φιλαρμονική, την συμφωνική ορχήστρα, τα τμήματα του ωδείου, του χορού και τα ΚΔΑΠ.

«Ο Δήμος μας έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει το νούμερο ένα Χριστουγεννιάτικο προορισμό, προσελκύοντας επισκέπτες τις μέρες των γιορτών», υποστήριξε ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, προσθέτοντας ότι είναι αναγκαία η συμβολή όλων ώστε να υπάρξει φέτος αισθητά βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Τηλέφωνο ενημέρωσης
Να προσθέσουμε, τέλος, πως στο πλαίσιο του γενικού συντονισμού που αναλαμβάνει ο Δήμος Ιωαννιτών, καλεί όλους όσοι προγραμματίζουν κάποια δράση για τις γιορτές να απευθυνθούν στο γραφείο του Αντιδημάρχου Παιδείας και στο τηλέφωνο 2651-3-61368, ώστε να υπάρξει η ανάλογη συνεργασία και να ενταχθούν στο συνολικό προγραμματισμό των εκδηλώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ