Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τους ιερόσυλους

MPLOKO KONITSA

MPLOKO KONITSAΣτην Κόνιτσα η τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ιερόσυλων, που χτύπησαν για τελευταία φορά, στη Μόλιστα και το Γαναδιό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost.gr η επιχείρηση εξελίσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Κόνιτσας καθώς η αστυνομία έχει βάσιμες ενδείξεις για τις κινήσεις των αγνώστων που χτύπησαν τους δύο ναούς και εικάζεται ότι έχει διενεργήσει και τις κλοπές από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα.

 

Μόνο τυχαία άλλωστε δεν μπορεί να ήταν η επίσκεψη που ολοκλήρωσαν λίγο πριν τις δώδεκα στην Κόνιτσα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Τρομπούκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Ανδρέας Παπιγκιώτης.

Ο υποστράτηγος και ο ταξίαρχος συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κόνιτσας Ανδρέα Παπασπύρου, όπου πέρα από το θέμα των ιερόσυλων που δρουν στην περιοχή, συζήτησαν και το γενικότερο ζήτημα της αστυνόμευσης, ενώ στη συνέχεια είχαν συνάντηση και με τον Μητροπολίτη Κόνιτσας Ανδρέα.

Η αστυνομία, έχει στα χέρια της αρκετά στοιχεία, που άνοιξαν δρόμο στην έρευνα για τον εντοπισμό των αγνώστων ατόμων, που από τον Ιούλιο πραγματοποιούν διαρρήξεις ναών και μοναστηριών.

Με βάση αυτά, αλλά και όσα προέκυψαν από τις δύο κλοπές στο Γαναδιό και τη Μόλιστα, οι αστυνομικές δυνάμεις κινούνται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και μάλλον βρίσκονται πολύ κοντά στους δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ