Σε εξέλιξη η έρευνα για τον σπουδαστή… Αξιολογούνται όλα τα στοιχεία από την αστυνομία

BAGGELHS GIAKOYMAKHS

BAGGELHS GIAKOYMAKHSΓια μία ακόμη ημέρα βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ουσιαστικά, νέα στοιχεία, που μπορούν να φωτίσουν το θρίλερ της εξαφάνισης, δεν έχουν ανακύψει. Οι μαρτυρίες δε που τον θέλουν να κινείται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει από την αρχή όλα τα στοιχεία που έχουν ανακύψει από κάμερες, τόσο στο χώρο έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή, όσο κι από διάφορα σημεία της πόλης.

Η έρευνα στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

Έτσι εξετάζεται ακόμη η πιθανότητα ο νεαρός να εξήλθε της Σχολής και να κινήθηκε προς την πόλη, όπως όμως ερευνάται και η πιθανότητα να μην εξήλθε με το αστικό λεωφορείο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο υλικό που έχει συγκεντρωθεί από κάμερες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του κέντρου των Ιωαννίνων, ιδιωτικά καταστήματα και τράπεζες, δεν έχει καταγραφεί καμία κίνηση του νεαρού σπουδαστή.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση όμως εκτιμούν ότι η συστηματική δουλειά που έχει γίνει από την πρώτη στιγμή, θα τους οδηγήσει σύντομα στη λύση του μυστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ