Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης στα Καρδαμίτσια

asfaltos kardiam

asfaltos kardiam

Στο πλαίσιο του έργου που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ» συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων αυτό το διάστημα σε δρόμους της περιοχής των Καρδαμιτσίων και για το λόγο αυτό είναι αναγκαία η απαγόρευση κυκλοφορίας, σταδιακά στις περιοχές όπου εκτελούνται τα έργα.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ζητάει την κατανόηση και την υπομονή των συμπολιτών για την προσωρινή «αναστάτωση» της περιοχής, καθώς εκτελούνται έργα που αποτελούσαν αιτήματα πολλών ετών.

Στην οδό Κοσμά Αιτωλού βρίσκεται σε εξέλιξη μια ολοκληρωμένη παρέμβαση. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες για την τοποθέτηση του αγωγού συλλογής ομβρίων υδάτων και ξεκίνησε η κατασκευή των πεζοδρομίων για να ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση του δρόμου.

Για τη διευκόλυνση των εργασιών που εξελίσσονται, από τη Δευτέρα 18 Απριλίου και μέχρις ότου το έργο ολοκληρωθεί, στην οδό Κοσμά Αιτωλού στα Καρδαμίτσια, απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων.

Εν τω μεταξύ στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Νέστορος. Ένας μεγάλος δρόμος των Καρδαμιτσίων που ήταν στην ουσία χωματόδρομος, ενώ σε ένα τμήμα του απαιτήθηκε νέα χάραξη.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού ολοκληρώνονται μέχρι τα τέλη της εβδομάδος, οπότε αναμένεται να τεθεί ξανά σε κυκλοφορία.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ