Σε διαβούλευση το σχέδιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων

KOYKOS

KOYKOS

Το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων καταρτίζει ο Δήμος Πρέβεζας.

Τα ΤΣΔ των Δήμων εντάσσονται στη νέα πολιτική διαχείρισης αποβλήτων που διαγράφεται τόσο σε εθνικό όσο και περιφερειακό επίπεδο και έχει ως κύριο στόχο η διαχείριση του μεγαλύτερου μέρους των αποβλήτων να γίνεται στο επίπεδο του Δήμου, με συνέπεια τη δραστική μείωση των αποβλήτων που παραμένουν σε σύμμεικτη μορφή και οδηγούνται σε επεξεργασία και σε τελική διάθεση.

Σκοπός του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων είναι να χρησιμοποιηθεί ως κείμενο αναφοράς για τα επόμενα έτη και να προδιαγράψει τη γενική εικόνα και τις κατευθύνσεις για την πολιτική που θα ακολουθηθεί στο Δήμο Πρέβεζας.

Ο Δήμος Πρέβεζας επιθυμώντας τη συμβολή όλων στο έργο της κατάρτισης του Τοπικού Σχεδίου, το θέτει σε δημόσια διαβούλευση με σκοπό τη συλλογή προτάσεων, διορθώσεων και τροποποιήσεων από πολίτες και φορείς.

Το πλήρες κείμενο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις παρατηρήσεις τους έως την 14 Απριλίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ