Σε δήμαρχο και περιφερειάρχη ο Γιώργος Καραΐτσης

karai mp

karai mpΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του, πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Γεώργιος Καραΐτσης.

Κατά τη διάρκεια της αντηλλάγησαν απόψεις για τα ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της Ηπείρου, με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος, των ναρκωτικών και της προστασίας των θρησκευτικών θησαυρών.

kaxri kaΕθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Υποστράτηγος Γεώργιος Καραϊτσης, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου.

Η συνάντηση δεν περιορίστηκε στο εθιμοτυπικό μέρος, μιας και οι δύο άνδρες είχαν την πρώτη συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της πόλης των Ιωαννίνων κι εν γένει των περιοχών του Δήμου Ιωαννιτών.

Όπως τόνισαν στις δηλώσεις τους, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, είναι δεδομένη η διάθεση συνεργασίας και θα ακολουθήσουν άμεσα νέες συναντήσεις – συναντήσεις εργασίας αυτή τη φορά- με εξειδικευμένη ατζέντα.

«Συμφωνήσαμε ότι θα είμαστε σε μια διαρκή συνεργασία. Όπως γνωρίζετε άλλωστε βασική θέση της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεργασία με όλες τις αρχές του τόπου. Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες συναντήσεις εργασίας, ώστε να μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής και στην ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, υπογράμμισε ότι «στην πρώτη μας συνάντηση δεν μείναμε στο εθιμοτυπικό μέρος, αλλά θίξαμε με το Δήμαρχο θέματα της μεταξύ μας συνεργασία. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εξειδικευμένες συναντήσεις και θα έχουμε μια ουσιαστική συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ο στόχος Αστυνομίας και Δημοτικής Αρχής είναι κοινός και η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική σε όλα τα επίπεδα».
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ