Σε έργα στα Άγναντα ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

agnanta ps1

agnanta ps1

Τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή των Αγνάντων από την Περιφέρεια Ηπείρου, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσιακά στελέχη.

Ο κ. Ψαθάς επισκέφθηκε και την Τοπική Κοινότητα Σχάρας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σημαντικό έργο για την αποκατάσταση της βατότητας του δρόμου μετά από μεγάλη κατολίσθηση που είχε σημειωθεί στην περιοχή.

agnanta ps2

Ο Αντιπεριφερειάρχης ακόμη επισκέφτηκε το Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής στα Άγναντα, που βρίσκεται δίπλα από το Γυμνάσιο Αγνάντων και αποτελεί μια σημαντική ιδιωτική πρωτοβουλία εναλλακτικού τουρισμού και ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του φυσικού περιβάλλοντος των Τζουμέρκων.

Ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου – που είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής – από τους υπεύθυνους γυμναστές και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές του που περιλαμβάνουν αγώνες, αναρρίχηση και αθλητικό τουρισμό γενικότερα. Η Π.Ε. Άρτας είναι συνδιοργανώτρια με τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο και το Κέντρο Άθλησης & Αναψυχής, του 1ου «Tzoumerka Ski and Climb Festival» που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 18-19-20 Μαρτίου 2016.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ