Σε έναν ρόλο έκπληξη ο Τάσος Νούσιας!

nousias tasos15

nousias tasos15Σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει θα δούμε τον δημοφιλή Γιαννιώτη ηθοποιό Τάσο Νούσια, κατά την διενέργεια των αγώνων του 9ου Γύρου Λίμνης, την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου.

Ο ηθοποιός, που κέρδισε επάξια το χειροκρότημα του θεατρόφιλου κοινού κατά την φετινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με τον «Προμηθέα Δεσμώτη», θα είναι ένας από τους πολλούς “συμμάχους” του Γύρου Λίμνης και της προσπάθειας για την ανάδειξη της πόλης των Ιωαννίνων, ως έναν από τους καλύτερους αθλητικούς προορισμούς.

Εξάλλου, ο ίδιος, πριν τον κερδίσει ο «στίβος» της υποκριτικής, υπήρξε δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων στο παρελθόν, με πανελλαδικές διακρίσεις.

Ο κ. Νούσιας, με χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Α.Ο Ποσειδώνα και όχι μόνο θα βρίσκεται κοντά μας για να χειροκροτήσει τους δρομείς, αλλά θα αναλάβει και ρόλο – έκπληξη κατά την διάρκεια των αγώνων! Πάρτε και εσείς μέρος στη μεγάλη γιορτή, είτε συμμετέχοντας, είτε εμψυχώνοντας τους χιλιάδες δρομείς κατά μήκος της διαδρομής!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ