Σε έκθεση στο Λονδίνο ο Δήμος Ιωαννιτών

dimos londino

dimos londino

Στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής εξωστρέφειας του Δήμου για τον Τουρισμό και του διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδας – Ιταλίας ‘Cult Routes’ (στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ιωαννιτών ως εταίρος) , αποστολή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νίκο Γκόλα, συμμετείχε στη Παγκόσμια Έκθεση της Τουριστικής Αγοράς WTM-2015 του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τη Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΤ Βρετανίας, καθώς και με ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, σχετικά με τη προβολή και προώθηση του ‘προορισμού Ιωάννινα’ στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα και στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδα – Ιταλίας ‘Cult Routes’ έγινε προβολή και παρουσίαση τουριστικών πολιτιστικών διαδρομών της περιοχής των Ιωαννίνων, αλλά και προώθηση ενημερωτικού πληροφοριακού υλικού.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από προγραμματισμένα ενημερωτικά ραντεβού, με εκπροσώπους και φορείς του τουρισμού άλλων χωρών που επίσης παρευρίσκονταν στην Έκθεση (Βρετανίας, Κύπρου, Κίνας, Σκανδιναβικών Χωρών , κ.α.)

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ