Σαφάρι για την απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων οχημάτων

ARTA PARAPOTAMIA

Ο Δήμος Αρταίων προχώρησε σε μια σημαντική ενέργεια για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης, αλλά και για την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου.

Πρόκειται για την απομάκρυνση όλων των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους της πόλης της Άρτας,αλλά και από τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Αρταίων.

Ως γνωστόν, τα αυτοκίνητα που εγκαταλείπονται στον δρόμο αποτελούν μεγάλο πρόβλημα, ειδικάστις πυκνοκατοικημένες περιοχές όπου το πάρκινγκ είναι δύσκολο.

Παρά τη νομοθεσία που υποχρεώνει τον κάτοχο του αυτοκινήτου να το παραδώσει ο ίδιος σε μια εταιρεία ανακύκλωσης,είναι πολλοί εκείνοι που απλώς το αφήνουν στον δρόμο.

Ο Δήμος Αρταίων, ακολουθώντας τις διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία, προχώρησε στηναπομάκρυνση ογδόντα τριών εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από την Άρτα, ενώ σε διαδικασία εξέλιξης είναι οι ενέργειες για την απομάκρυνση ακόμη 15 οχημάτων και 1 τρακτέρ.

Ο Δήμος μετά από επόπτευση των οχημάτων που δηλώθηκαν ως εγκαταλελειμμένα, είτε από καταγγελίες δημοτών είτε από αυτοψία που πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας προχώρησε στην τοποθέτηση σε αυτά αυτοκόλλητης ειδοποίησης απομάκρυνσης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ